Απαγκιστρωτής SKYCLIP για το SJRC S70W

100171

Νέο προϊόν

Tο πιο ασφαλες συστημα για ψάρεμα με drone!

Για το SJRC S70W Drone.

Πανεύκολη εγκατάσταση και χρήση!

Περισσότερες λεπτομέρειες

39,95 € με Φ.Π.Α

-22,00 €

61,95 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Για το SJRC S70W Drone

O απαγκιστρωτής SkyClip ειναι επανάσταση!

Πολύ ελαφρύς και με μικρό μέγεθος, αποτελεί το πιο ασφαλες συστημα για Drone Fishing παγκοσμιως.

Πανεύκολη εγκατάσταση και χρήση!

Δεν απαιτούνται αισθητήρες και μπαταρίες για τη λειτουργία του.

Με ανοξείδωτο μηχανισμό!

Σχεδιάζεται ξεχωριστά για κάθε τύπο drone.

Kατασκευάζεται στην Ελλάδα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:

Σε όλα τα μοντέλα SkyClip υπάρχει ρυθμιστική βίδα που καθορίζει με ακρίβεια πόσο εύκολα ή δύσκολα θα απαλευθερώνεται η πετονιά μέσα από την οπή του μηχανισμού. 

Κάνοντας δοκιμές σε μικρό ύψος, υπολογίζουμε και ελέγχουμε τη δύναμη που απαιτείται για να απελευθερωθεί η πετονιά και ρυθμίζουμε τη βίδα έτσι ώστε την κρατάει ίσα ίσα.

Τοποθετούμε την παραμάνα ή την πετονιά μας στην ειδική οπή του μηχανισμού SkyClip πιέζοντάς την προς τα μέσα ώστε να κλειδώσει.

Απογειώνουμε το drone σε καθορισμένο ύψος ασφαλείας, συνήθως πάνω από 20 μέτρα και εφόσον έχουμε δολώσει. Πραγματοποιούμε πτήση πάνω από το νερό με σταθερή και γρήγορη ταχύτητα μέχρι την απόσταση που θέλουμε να φτάσουμε. Όσο πιο μακριά θέλουμε να κάνουμε ρίψη τόσο πιο ψηλά πρέπει να πετάμε εξασφαλίζοντας έτσι ότι η πετονιά σε όλο το μήκος της βρίσκεται στον αέρα και να μην ακουμπήσει στο νερό κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Φτάνοντας στην απόσταση ρίψης, χωρίς να ελαττώσουμε καθόλου την ταχύτητα του drone, κλείνουμε το λεβιέ του μηχανισμού στο καλάμι μας ώστε να σταματήσει να ξετυλίγεται η πετονιά και αυτομάτως γίνεται η απελευθέρωση της πετονιάς από το drone.

Επιστρέφουμε το drone πίσω στην ακτή.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Χρησιμοποιείτε το προϊόν με δική σας ευθύνη, καθώς δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, ζημιά ή τραυματισμό.